top of page

Bu haber bloğu
İstanbul Gelişim Üniversitesi
"Medya ve İletişim" öğrencileri tarafından yürütülmektedir.

MEDYA VE İLETİŞİM BÖLÜMÜ TİYATRODA

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Medya ve İletişim Bölümü aralarında akademik kadro ve öğrencilerin de bulunduğu geniş bir katılımla tiyatro oyununa gitti.

“NOSTALJİ & İSTANBUL”

İlki geçen yıl gerçekleştirilen, Medya ve İletişim bölümü öğrencilerinin çektikleri fotoğrafların derecelendirildiği fotoğraf sergisi “Nostalji & İstanbul” ikinci kez İstanbul Gelişim Üniversitesi ile buluşuyor.



Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Bülent Öner’ in başkanlığında toplanan yarışma jürisi, Medya ve İletişim bölümü öğrencilerinden ve hocalarından oluştu. Yine Medya ve İletişim bölümü öğrencilerinin fotoğraflarının değerlendirildiği yarışmaya katılım yalnızca cep telefonu ile çekilen fotoğraflar ile gerçekleşti. İlk kez geçen yıl düzenlenen yarışmada bu yıl ise “İstanbul ve Sokaklar” teması tercih edildi. İstanbul’ un farklı semtlerinden ve sokaklarından çeşitli karelerin paylaşıldığı yarışmada dereceye giren fotoğraflar sergilenmeye hak kazandı. İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlük binası, lobi katında sergilenecek olan “Nostalji & İstanbul” sergisi, 08 Kasım 2018 Perşembe gününden başlayarak 31 Aralık 2018 Pazartesi gününe kadar sevenleriyle buluşacak.

25 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page