top of page

Bu haber bloğu
İstanbul Gelişim Üniversitesi
"Medya ve İletişim" öğrencileri tarafından yürütülmektedir.

MEDYA VE İLETİŞİM BÖLÜMÜ TİYATRODA

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Medya ve İletişim Bölümü aralarında akademik kadro ve öğrencilerin de bulunduğu geniş bir katılımla tiyatro oyununa gitti.

Witcher Dizisinde Büyük Gelişmeler

Andrzej Sapkowski'nin kaleme aldığı roman serisi ve CD Projekt Red şirketinin oyun dünyasında popüler olan oyunu The Witcher, dizi olarak karşımıza çıkacak. Hikaye, para karşılığı canavarları öldüren, doğaüstü güçlere sahip olan Rivia'lı Geralt adlı karakterin başından geçiyor. The Witcher oyun serisi, açık dünyada size farklı seçenekler sunarak hikayenin akışını değiştirmeye ve rol yapmanıza olanak sağlayan bir oyun serisidir.


2017 mayıs ayında projenin haberi duyuruldu ve o tarihten beri proje ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Dizide ''Daredevil'',''The Defenders'' ve ''Power'' isimli dizilerde görev almış Lauren S. Hissrich yazarlık görevini alacak. 8 bölümden oluşacak dizinin yönetmenliğini 3 ayrı kişi yapacak. ''Game of Thrones'' serisinde yönetmenlik yapmış Alik Sakharov 4 bölüm, Charlotte Brändström 2 bölüm ve Alex Garcia Lopez 2 bölüm yönetecek.

Dizinin oyuncularının kim olacağı ile ilgili çok söylenti ve teori ortaya atılmıştı ve tartışmalar olmuştu. Netflix bu konuya açıklık getirerek en çok merak edilen 3 karakteri canlandıracak olan oyuncuları açıkladı.


Rivia'lı Geralt (Henry Cavill)

DC evrenindeki Superman karakterinin yıldızı, Witcher dizisinde baş kahraman olan Rivia'lı Geralt'ı canlandıracak. Ünlü

oyuncu IGN'e verdiği röportajda, Geralt karakteri için harika bir rol olduğunu ve onu oynamak istediğini belirtiyor. Ayrıca Witcher oyun serisini çok sevdiğini, hatta bitirdikten sonra bir daha başladığını dile getiriyor. Ünlü oyuncu, dizinin hikayesinin asıl kaynağı olan Witcher serisi romanlarını sevdiğini ve okumaya değer olduğunu sözlerine ekliyor.


Ciri (Freya Allan)


Bir diğer önemli karakter olan Ciri karakterinin kim olacağı da tartışma konusu olmuştu. Netflix, Ciri karakteri için Freya Allan ismini açıklayarak tartışmayı sonlandırdı.

Freya Allan, 17 yaşında bir aktris ve daha önce ''Badlands'' adlı dizide yer almıştı.




Yennefer (Anna Chalotra)


Seride baş karakterlerden biri olan Yennefer karakterini de Wanderlust ve The ABC Murders dizilerinde rol almış Anya

Chalotra canlandıracak.






Lauren Hissrich, kişisel twitter hesabında paylaştığı bu görsel ile dizinin çıkış tarihini 2019 olarak kesinleştirmiş oldu. Resim,

Netflix'in resmi sayfasında da bulunuyor. Resmin altındaki açıklama ise şöyle: "Mutasyona uğramış bir canavar avcısı olan

Geralt, insanların genellikle hayvanlardan daha kötü olduğunu kanıtladığı bir dünyada kendi yerini bulmaya çalışıyor."




Editör: Zafercan Uduan

Kaynak: https://www.netflix.com/tr/title/80189685

https://primalinformation.com/freya-allan-wiki/

https://www.imdb.com/name/nm9923141/

https://www.imdb.com/title/tt5180504/fullcredits

https://www.haberturk.com/witcher-in-basrolu-superman-i-oynayan-henry-cavill-oldu-2131258-ekonomi

https://www.google.com.tr

14 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page