top of page

Bu haber bloğu
İstanbul Gelişim Üniversitesi
"Medya ve İletişim" öğrencileri tarafından yürütülmektedir.

MEDYA VE İLETİŞİM BÖLÜMÜ TİYATRODA

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Medya ve İletişim Bölümü aralarında akademik kadro ve öğrencilerin de bulunduğu geniş bir katılımla tiyatro oyununa gitti.

Mortal Kombat Yeni Oyunuyla Geri Dönüyor!



Mortal Kombat 11, 17 Ocak tarihinde NetherRealm Studios tarafından yapılan bir canlı yayında tanıtıldı. Yeni karakter hareketlerinin bazıları bu canlı yayından sonra gelen videolarla gösterildi.

Oyuna eklenen yeni karakterler ve yeni X-ray sistemi ile sadece tek tür çubuk değil defans ve atak olarak 2 tür çubuk doldurup kullanabileceğiz. Sağlık seviyeniz %30’un altına indiyse yeni özel hareketler uygulayabileceksiniz.

Ayrıca karakter özelleştirme konusunda çokça özgür olacağız. Böylece karakterinizi kendi görsel zevkinize ve oynayış stilinize daha uygun bir şekilde belirleyebileceksiniz.

Oyunun hikayesi Mortal Kombat X sonrasından devam ediyor. Daha önceki oyunlarda görülen Dark Raiden karakteri de oyunda bulunuyor. Oyunda şu ana kadar tanıtım videosunda gösterilen karakter sayısı 8. Bu karakterler:

*Baraka

*Sonya Blade

*Scorpion

*Sub-Zero

*Raiden

*Geras

*Skarlet

*Shao Khan (ön sipariş karakteri)

Oyun kullanıma açıldığı zaman daha fazla karakter bulunacak.


Sonya Blade karakterini filmlerde yer almış, Amerikalı profesyonel güreşçi Rounda Rousey seslendirecek. Rounda Rousey, Mortal Kombat oyununu ilk kez annesi üniversite öğretmenliği yaparken bir öğrencisi ile oynamış. Kendisi, Sonya Blade karakterini her zaman beğendiğini ve hayran kaldığını dile getirmiştir.


Mortal Kombat 11, 23 Nisan tarihinde PS4, Nintendo Switch, Xbox One ve PC platformlarında

bulunacak.


Editör: Zafercan Uduan

Kaynak:

8 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page