top of page

Bu haber bloğu
İstanbul Gelişim Üniversitesi
"Medya ve İletişim" öğrencileri tarafından yürütülmektedir.

MEDYA VE İLETİŞİM BÖLÜMÜ TİYATRODA

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Medya ve İletişim Bölümü aralarında akademik kadro ve öğrencilerin de bulunduğu geniş bir katılımla tiyatro oyununa gitti.

KOÇ BURCU (21 Mart-20 Nisan)

Güncelleme tarihi: 3 May 2018

GRUBU: ATEŞ

GEZEGENİ: MARS

Zodyak’ın ilk burcu olan Koç, başlangıcı temsil eder. Öncü yapıya sahip olan Koç burcunun doğal bir liderlik özelliği vardır. Yüksek bir enerjiye sahiptirler ve enerjileri neredeyse hiç tükenmez.

Benlik egoları fazla gelişmiştir. Dünyanın merkezinde kendilerini görürler. Bu yüzden çoğu zaman Koç burçları “bencil ve egoist ’’ olarak adlandırılır. Bunun sebebi fazla gelişmiş egoları değil, insanların kendi haklarındaki düşünceleri önemsememeleridir. Sürekli göz önünde bulunmak isterler, övgüler kimi zaman onlar için maddiyattan önemlidir.

Pratiklikleri ile ünlü olan Koçlar, akıllarına gelen fikirleri hemen uygulamak isterler. Beklemeyi sevmezler. Fazla aceleci ve sabırsızlardır. Başlarına buyruk hareket etme özelliğine sahiplerdir.

Zodyak’ın en cesur ve en hırslı burcudur Koç. Söz konusu bir meydan okumaysa hiç düşünmeden kabul ederler. Kazanana kadar pes etmez, eğer kaybederse mutlaka rövanşını ister. Rövanş zamanına kadar meydan okumayı kazanacak seviyeye ulaşır.

Meraklı oldukları konularda atılgan ve yaratıcılardır. Fazla kıskançlardır. Rutin hayat koçlara göre değildir. Sürekli bir yenilik isterler. Eğlenceye ve lükse düşkünlerdir.

Doğallardır ve tamamen içgüdüleri ile hareket ederler. Tek öncelikleri hayattan zevk almaktır. Yardımsever ve sosyallerdir. Geniş bir çevreye sahiplerdir. Koç burçlarının çoğunluğu mutlaka bir sporla ilgilenirler.

Koçlar kapalı birer kutu gibilerdir. Sürekli güçlü görünmek zorunda hissederler. Bu nedenle umursamaz tavırlar sergilerler. Kafalarını kurcalan olayları dışarı yansıtmaz, kendi içlerinde çözmeye çalışırlar.

İŞ HAYATINDA KOÇ BURÇLARI

Hobilerini işlerine dönüştürmek isterler. Sevdikleri işi yaparlarsa birçok yenilik katarlar, aynı zamanda bu yenilikleri katabilecekleri bir yerde çalışmak isterler. Yerinde saymak onlara göre değildir. Sürekli yükseliş isterler ve isterlerse başarırlar.

Kendi işlerini yapmak isterler. Eğer kendi işlerini yapamazlarsa yönetici olmak isterler. Peki sizce yönetici olabilecek sabır ve hırsa sahip misiniz sevgili Koçlar?

KOÇ BURCU DİĞER BURÇLAR İLE NE KADAR ANLAŞABİLİR?

ÇOK İYİ: Aslan, Yay

İYİ: Boğa, İkizler, Kova, Balık

KÖTÜ: Yengeç, Terazi, Oğlak

KOÇ BURCU BAZI ÜNLÜLER

v Okan Bayülgen

v Sadri Alışık

v Zeki Alasya

v Ezgi Mola

v Özge Özpirinçci

v Nurgül Yeşilçay

v Johann Sebastian Bach

v Adolf Hitler

v Mariano Rajoy

v Descartes

v Reese Witherspoon

v Lady Gaga

v Russel Crowe

v Jackie Chan

v Eric Clapton

v Charlie Chaplin

v Leonardo da Vinci

v Celine Dion

v Vincent Van Gogh

v Ronaldinho


Editör: Ayşenur Köylü

19 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page