top of page

Bu haber bloğu
İstanbul Gelişim Üniversitesi
"Medya ve İletişim" öğrencileri tarafından yürütülmektedir.

MEDYA VE İLETİŞİM BÖLÜMÜ TİYATRODA

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Medya ve İletişim Bölümü aralarında akademik kadro ve öğrencilerin de bulunduğu geniş bir katılımla tiyatro oyununa gitti.

500 Şirket Destek Verecek!

Enflasyonla Topyekûn Mücadele kampanyası Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak koordinesinde başlatılmıştı. Bu kapsamda; THY, Pegasus, Koç, Sabancı, Boyner, Eczacıbaşı, Yıldız, Doğuş Grubu, Getir, Mediamarkt, Teknosa, Koçtaş, Ülker, Eti, Torku, Pınar, DeFacto, Vatan Bilgisayar, Türk Telekom, Simit Sarayı, İstikbal, Bellona ve Vestel'in de aralarında yer aldığı 500'den fazla kuruluş kampanyaya destek verdiğini açıkladı.

Kampanya kapsamınca gönüllü şirketler yıl sonuna kadar ürünlerine asgari olarak yüzde 10 indirim uygulayacaklar. En çok destek veren markalar arasında yer alan DeFacto, çeşitli ürünlerinde yüzde 30’a varan indirim uygulayacaklarını bildirdi. Konuyla ilgili DeFacto’dan yapılan açıklamada DeFacto CEO’su İhsan Ateş, “Türkiye ekonomisinin istikrarlı olarak büyümesine destek olmak üzere elimizi taşın altına koymaya her zaman hazırız. Ülkemizin potansiyeline her zaman inandık ve inanmaya devam ediyoruz.” dedi.




GSM Şirketlerinden Tam Destek


Türk Telekom yıl sonuna kadar açıklayacağı yeni tarifelerde yüzde 10 indirim uygulayacak.

Vodafone Türkiye de belirlediği bazı tarifelerde yüzde 10 indirim yapacak. Yeni abonelerin yararlanabileceği indirim kampanyası, yıl sonuna kadar sürecek.

Turkcell de abonelerinin internet kotalarını 2'ye katlama kararı almıştı. Yıl sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında Turkcell’liler aynı fiyata 2 kat daha fazla internet kullanabilecek. Ayrıca dijital uygulamalar BiP, TV, Dergilik, Fizy ve Lifebox'ta geçerli gigabaytların 2 katına çıkarılması kararı alındı.


Editör: Aslıhan Bayram

Haberin kaynağı: hürriyet.com.tr

Fotoğrafın kaynağı: enflasyonlamucadele.org.tr

3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

ความคิดเห็น


bottom of page